Politika privatnosti

Trgovačko društvo KART GRUPA d.o.o upravlja web stranicom http://www.box707.hr. Ova vas politika privatnosti informira o našim pravilima u vezi sa prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem osobnih podataka koje dobivamo od korisnika web mjesta.

Vaše osobne podatke koristimo samo za poboljšanje kvalitete web stranice. Korištenjem web stranice pristajete na prikupljanje i upotrebu podataka u skladu s ovom politikom, odnosno u skladu s Pravilnikom o obradi, prikupljanju i zaštiti osobnh podataka.

Prikupljanje i korištenje podataka

Tijekom korištenja naše web stranice, možda ćemo od vas zatražiti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju. Podaci koji vas mogu osobno identificirati mogu uključivati, ali nisu ograničeni na vaše ime.

Podaci zapisnika

Kao i mnogi web operateri i mi prikupljamo podatke koje vaš preglednik šalje kad god posjetite naše web mjesto (“Podaci dnevnika”).

Ovi podaci dnevnika mogu sadržavati podatke kao što su adresa internetskog protokola (“IP”) vašeg računala, vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice našeg web mjesta koje posjetite, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama i drugo.

Komunikacija

Vaše osobne podatke možemo koristiti za kontaktiranje Vas u svrhu marketinških ili promotivnih materijala i drugih informacija koje su trenutno u ponudi.

Kolačići

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka, koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju u vaš preglednik s web stranice i pohranjuju na tvrdi disk vašeg računala.

Kao i mnoge web stranice, za prikupljanje podataka koristimo “kolačiće”. Možete naložiti svom pregledniku da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše web stranice.

Sigurnost

Sigurnost vaših osobnih podataka nam je izrazito važna, ali imajte na umu da niti jedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nije 100% siguran. Iako se trudimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Izmjene ovih Pravila o privatnosti

Ova Pravila o privatnosti stupaju na snagu danom objave na web stranici te ostaju na snazi, osim u pogledu bilo kakvih promjena njegovih odredbi u budućnosti, koje će stupiti na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici.

Pridržavamo pravo ažuriranja ili promjene naših Pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku i trebali biste povremeno provjeravati ova Pravila o privatnosti. Vaše daljnje korištenje Usluge nakon što na ovoj stranici objavimo bilo kakve izmjene Pravila o privatnosti predstavljat će vaše priznanje izmjena i pristanak da se pridržavate i obvezujete izmijenjenih Pravila o privatnosti.

Ako napravimo bilo kakve značajne promjene u ovom Pravilniku o privatnosti, obavijestit ćemo vas putem adrese e-pošte koju ste nam dali ili stavljanjem istaknute obavijesti na našu web stranicu.